Preview Mode Links will not work in preview mode

Golvpodden
Välkommen till Sveriges största podd om golv!

Här möter du golvprofiler och andra experter som delar med sig av idéer och lösningar för dig som vill lära dig allt om innovativa golv för kreativa miljöer, både i hem och på arbetsplatsen. Vi som gör podden är det innovativa trägolvsföretaget Bjelin och vi designar, utvecklar, tillverkar och säljer golv med visionen att bli världens största och mest hållbara golvföretag. 

www.bjelin.se

Sep 15, 2022

Var fjärde golv som läggs i Sverige läggs av Golvkedjan. Så vad skiljer då ett Golvkedje-företag mot en ”vanlig” golventrepenör? 

Lars Åke Lidén, VD på Golvkedjan berättar om medlemsföretagen och hur de tillsammans arbetar med hållbar utveckling inom golvbranschen. I Golvkedjan ingår ett 50-tal medlemsföretag som samarbetar med de absolut största varumärkena inom golv- och plattsättning. Höga och tydliga krav ställs på både medlemsföretag och leverantörer i alla avseenden, framförallt när det gäller kvalitét och klimatpåverkan.

Vilka är utmaningarna och effekten av Corona-pandemin och kriget i Ukraina för branschen och hur påverkar råvarubristen valet av golv? Vi får också svar på varför Lars Åke tror så mycket på det härdade trägolvet som framtidens trägolv.