Preview Mode Links will not work in preview mode

Golvpodden
Välkommen till Sveriges största podd om golv!

Här möter du golvprofiler och andra experter som delar med sig av idéer och lösningar för dig som vill lära dig allt om innovativa golv för kreativa miljöer, både i hem och på arbetsplatsen. Vi som gör podden är det innovativa trägolvsföretaget Bjelin och vi designar, utvecklar, tillverkar och säljer golv med visionen att bli världens största och mest hållbara golvföretag. 

www.bjelin.se

Jun 16, 2022

Härdat trägolv är det nya hållbara trägolvet som kommer ersätta dagens traditionella trägolv. Johan Hallkvist på Bjelin berättar varför det är så och vad som gör att härdat trägolv är oslagbart i alla avseenden kopplat till produktegenskaper, hållbar tillverkning, pris, design och tålighet.


Jun 2, 2022

I detta avsnitt träffar vi Sebastian Vrbanc som arbetar på Bjelins systerföretag Välinge Innovation som Head of Surface Technology & Industrialisation. Sebastian berättar om golvfabriken och visar hur de där storskaligt tillverkar Bjelins härdade trägolv.

Vi pratar om utmaningarna och möjligheterna att...


May 19, 2022

I del 2 med Weronica Merisaari, teamleader på Bjelins innesäljsavdelning, pratar vi om vanliga frågor hon och hennes kollegor dagligen får från Bjelins återförsäljare. Det handlar såklart mycket om leveranser och priser men i avsnittet hinner vi också med att prata om vikten av utbildning. Hur viktigt det är...


May 6, 2022

Weronica Merisaari har dagligen kontakt med golvkunder i sin roll som teamleader på Bjelins innesäljsavdelning. Ska man välja ett lackat eller oljat golv? I vilken riktning ska jag installera mitt golv? I det här avsnittet ger Weronica svar på de här och andra vanliga golvfrågor.


Apr 21, 2022

Laetitia Kimblad, från Bjelins systerföretag Välinge Innovation, berättar om koncernens utveckling inom klickgolvsteknologin. Vad är 5G och hur skiljer sig de olika klicklåsen åt? Laetitia berättar också om den senaste klickgolvsinnovationen – fuktåliga lås för trägolv!