Preview Mode Links will not work in preview mode

Golvpodden
Välkommen till Sveriges största podd om golv!

Här möter du golvprofiler och andra experter som delar med sig av idéer och lösningar för dig som vill lära dig allt om innovativa golv för kreativa miljöer, både i hem och på arbetsplatsen. Vi som gör podden är det innovativa trägolvsföretaget Bjelin och vi designar, utvecklar, tillverkar och säljer golv med visionen att bli världens största och mest hållbara golvföretag. 

www.bjelin.se

Dec 23, 2021

Zoran Mihajlovic ansvarar för produktutveckling på Pervanovo, som är moderbolaget till Bjelin. Han berättar om koncernens innovationskraft, den nya möbelsatsningen och hur de använder mindre material för att skapa mer. 


Dec 9, 2021

Tobias Smedberg på golvföretaget Golvet berättar att det har aldrig varit enklare och roligare att lägga fiskbensparkett. Ingen spik, lim, slipning eller lackning gör att det går fortare och är enklare att lägga än tidigare - tack vare Bjelins klickbara fiskbensparkett. 


Nov 25, 2021

Att lägga ett fint trägolv är den mest prisvärda investering du kan göra, säger Ann Stenmark från Alvhem. Ann är mäklare av bostäder uppförda mellan 1850 och 1950. Vi pratar om att välja golv utifrån känsla och stil som gör att golvet håller länge. 


Nov 11, 2021

Ett bra trägolv är ett hållbart golv både mekanisk, ekonomiskt och hållbarhetsmässigt. Johan Larsson, VD på Bjelin berättar om varför den nya generationens härdade trägolv behövs och varför det är bästa miljövalet. 


Oct 28, 2021

Bra inredning gör världen lite bättre och golvet är rummets bas. Inredningsarkitekten Pia-Cally Wendt pratar om hur vi skall locka medarbetare till kontoret, vad som skapar en attraktiv arbetsplats och hur bra golv och bra miljöer får människor att må bättre.